Εταιρεία | ALOVA Α.Ε.
Εταιρεία

Εταιρεία

Η εμπειρία της ΑLOVA έχει τις βάσεις της σε μια παράδοση τριάντα χρόνων.

Η ALOVA SA ιδρύθηκε το 2013. Η εμπειρία της ΑLOVA έχει τις βάσεις της σε μια παράδοση τριάντα χρόνων, από τότε που οι ιδρυτές της παρασκεύαζαν φυσικά καλλυντικά στο εργαστήριο του φαρμακείου τους. Σήμερα η επιστημονική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της ΑLOVA απαρτίζεται από κοσμετολόγους, φαρμακοποιούς και χημικούς, που υπηρετούν πιστά εδώ και χρόνια τον χώρο της υγείας και της ομορφιάς. Ελέγχουμε τη δράση και την αποτελεσματικότητα με in vivo και in vitro κλινικές μελέτες σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ιδρύματα. Παράλληλα διενεργούνται κλινικές μελέτες καθε φορά στο τελικό προϊόν σε στενή συνεργασία με Ερευνητικά Ινστιτούτα. Οι κύριες δραστηριότητες της Εταιρίας είναι η ανάπτυξη και εμπορία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό προϊόντων περιποίησης προσώπου ,σώματος και μαλλιών, καλλυντικών, μακιγιάζ, βρεφικών καλλυντικών και προϊόντων εγκυμοσύνης. Τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων της Εταιρίας είναι VITAMIN+PLUS και ΦΟΡΜΟΥΛΑ (PL). H Eταιρία έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία στην Ελλάδα την Επαγγελματική Σειρά Μακιγιάζ MESAUDA MILANO από την Ιταλία.Επίσης αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τη βρεφική και παιδική σειρά BEBBLE, τη σειρά εγκυμοσύνης MATERNEA και τη σειρά ποδολογίας FOOTPRIM της Lavena.

in vivo και in vitro κλινικές μελέτες

Ο στόχος που κατακτήσαμε, όμως, είναι και η δέσμευσή μας!

Στην αναζήτηση της διαχρονικής ομορφιάς, η ALOVA με τη Vitamin+Plus δημιουργεί προηγμένα τεχνολογικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά.

Ο στόχος που κατακτήσαμε, όμως, είναι και η δέσμευσή μας!

Η δέσμευση της Vitamin+Plus είναι να σας παρέχουμε υψηλής αποτελεσματικότητας φυτικά προϊόντα, φόρμουλες που διεγείρουν φυσικά τον μεταβολισμό της επιδερμίδας και επιβραδύνουν εμφανώς τη φθορά που φέρει ο χρόνος.

Οι κύριοι εμπνευστές και δημιουργοί της Vitaminplus

Οι κύριοι εμπνευστές και δημιουργοί της Vitaminplus, η φαρμακοποιός και κοσμετολόγος Βαλίνα Στεφανίδου και ο Λάζαρος Ανδρεαδάκης, πρωταγωνιστούν στη διαμόρφωση και καθιέρωση του brand, ενώ συμμετέχουν στην Έρευνα και Ανάπτυξη των καινοτόμων καλλυντικών φορμουλών, σε συνεργασία με Ελληνικά ερευνητικά κέντρα.

Συνδυασμός ευεξίας και εξωτερικής ομορφιάς

Συνταγές με φυσικά συστατικά

Vitamin+Plus

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ALOVA AE

Aισώπου 27, Καλοχώρι,57009, Θεσσαλονίκη

+30 2310 754 400

+30 2315 530 194

+30 2310531623

info[a]alova.gr

www.alova.gr

ALOVA

MasterCard VISA Bank Transfer Cash On Delivery